Home

Circulariteit biedt kansen voor nieuwe businessmodellen, loopt vooruit op grondstoffenschaarste en is duurzaam.


***onder constructie***onder constructie***onder constructie***

Najaar 2019 lanceren we hier een nieuwe website waarop alle activiteiten, aansprekende cases en nog veel meer over de Circulaire Metaalketen te vinden is. Hieronder vindt u beknopte informatie en een overzicht van onze activiteiten voor de komende maanden.

In een Circulaire Metaalketen worden producten en onderdelen niet weggegooid en op materiaalniveau gerecycled maar, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet.

Een Circulaire Metaalketen biedt economische kansen op het gebied van dienstverlening, hergebruik, reparatie en recycling. Meer weten? Bekijk de video hieronder.

De Nederlandse metaalsector is gestart met een vierjarig programma (2019-2023) om een Circulaire Metaalketen te realiseren. Ontwikkelen van kennis en technologie maar ook het opschalen naar zo veel mogelijk bedrijven staat hierin centraal. 

Circo Tracks, innovatieprojecten en webtools: u kunt nu al aan de slag. Kijk op deze pagina voor meer informatie. Of neem contact met ons op.


Meer weten wat bedrijven kunnen doen om circulair te worden en wat de voordelen zijn? Kijk naar Circulaire business in de metaalketen.