Actueel‎ > ‎

Vooraankondiging: 3-daagse training circulair ondernemen voor Friese ondernemers

Geplaatst 1 aug. 2018 22:31 door Koninklijke Metaalunie
Wilt u meer leren over circulair ondernemen en bent u gevestigd in Friesland? Dan kunt u in oktober en november 2018 deelnemen aan een 3-daagse CIRCO-training die u de eerste aanzetten leert en direct tot concrete resultaten leidt.
 
De vereniging Circulair Fryslân biedt deze training samen met CIRCO aan. Ook Koninklijke Metaalunie en FME, samenwerkend binnen de Circulaire Metaalketen (CMk) zijn weer betrokken. Kijk voor meer informatie over CIRCO op www.circulairondernemen.nl/cirkels/circo en www.circulairemetaalketen.nl.
 
Kosten
Normaal gesproken kost de 3-daagse training €2000,- per bedrijf (bij deelname met 2 personen). Hier wordt nu €1500,- subsidie vanuit het ministerie I&W op gegeven. Voor de resterende bijdrage van €500,- kunt u een SNN MKB voucher aanvragen.
 
Data en locatie(s)
De eerste training wordt medio oktober aanstaande gegeven en de tweede en derde training vinden in november daarop plaats. De exacte data en locatie(s) worden later bekend gemaakt.
 
Aanmelden
U kunt zich per bedrijf met 2 personen aanmelden. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemende bedrijven. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Indien u lid bent van Circulair Fryslân dan heeft u voorrang bij plaatsing. Ook ondernemers in Groningen en Drenthe kunnen zich aanmelden indien er plaatsen over zijn. Het is nog onbekend of ondernemers uit deze provincies ook in aanmerking komen voor de aanvullende financiering van €500. 

Wilt u zich (voor)aanmelden? Mail dan vóór 14 september de volgende gegevens naar zowel info@circulairfriesland.frl als grondstoffen@metaalunie.nl:

- Naam bedrijf
- Naam deelnemende persoon/ personen
Comments