Actueel‎ > ‎

Project Circulaire Metaalketen leidt tot nominatie

Geplaatst 19 okt. 2016 07:17 door Koninklijke Metaalunie   [ 20 okt. 2016 00:07 bijgewerkt ]

De deelname van Nebifa aan de Circulaire Metaalketen (CMk) heeft mede geleid tot een nominatie voor de Avans Afstudeerprijs 2016. Aart-Jan Witte, student aan de Academie voor Marketing en Business Management, opleiding Commerciële Economie, schreef als stagiair bij Nebifa zijn eindscriptie over duurzaam produceren in de bouw, waarbij de nadruk lag op de (circulariteit van) binnenwanden. (Lees meer over Aart-Jan Witte.)

Iedere academie binnen Avans kon 1 scriptie inzenden die het beste voldeed aan de criteria. In totaal hebben 18 academies dit gedaan. Een interne jury selecteerde hieruit de 5 beste en meest aansprekende afstudeerwerken. Het thema duurzaamheid was daarbij een extra beoordelingscriterium.

Op donderdag 20 oktober reikt het College van Bestuur deze bijzondere prijs uit. Aart-Jan moet zijn scriptie verdedigen en het opnemen tegen vier andere genomineerden. Een van de criteria: een aansprekende scriptie die een zinvolle bijdrage levert aan de samenleving door een student die het verschil maakt. De winnende student ontvangt een beloning van 1.500 euro.

Aanmelden
De feestelijke uitreiking is dit jaar op donderdag 20 oktober om 15.30 uur op de Onderwijsboulevard 215 in ’s-Hertogenbosch, lokaal OC006. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn, kan zich van tevoren aanmelden.

Comments